Ups naprave

6 Artiklov

po strani

 • APC BACKUP UPS BK650EI RFB brezprekinitveno napajanje

  Obnovljen APC BK650EI UPS je zanesljiva energetska zaščita za računalnike doma ali v pisarni. Lastnosti so: 650VA, 400W, 3 brezprekinitveni in zaščitni izhodi ter en dodaten zaščiten izhod, zaščita proti streli in protikonična zaščita nudita maksimalno zaščito opreme, različne nastavitve vam omogočajo varčevanje z baterijo, serijska povezava z brezplačno programsko opremo s funkcijami za shranjevanje datotek in avtomatskim izklopom za Windows 95/98/ME, Windows NT in Windows 2000.
  Brezhibno delovanje zagotavlja 12-mesečna garancija!

  Poizvej več
 • PowerWalker VI 1500 LCD UPS RFB - obnovljen

  Obnovljen PowerWalker VI 1500 LCD je line-interactive UPS, ki ponuja visoko zmogljivost in zanesljivo in stroškovno učinkovito zaščito. UPS se lahko samodejno zažene brez električnega napajanja. Dodatno UPS ponuja tudi RJ-11/RJ-45 prenapetostno zaščito in zeleno delovanje za varčevanje z energijo. Opremljen je s stabilizatorjem napetosti in bo zagotavljal čist in stabilen električni tok. 

  Obnovljen PowerWalker VI 1500 LCD s 6-mesečno garancijo.
  

  Poizvej več
 • PowerWalker VI 2200 UPS brezprekinitveno napajanje RFB - obnovljen

  Obnovljen PowerWalker VI 2200 je line-interactive UPS, ki ponuja visoko zmogljivost in zanesljivo in stroškovno učinkovito zaščito napajanja. UPS se lahko samodejno zažene brez električnega napajanja. Ponuja RJ-11/RJ45 prenapetostno zaščito in zeleno delovanje za varčevanje z energijo. Opremljen je s stabilizatorjem napetosti in bo zagotavljal čist in stabilen električni tok v vaši pisarni ali domu.
  Brezhibno delovanje zagotavlja 12-mesečno garancijsko obdobje!

  Poizvej več
 • PowerWalker VI 2000 LCD UPS brezprekinitveno napajanje RFB - obnovljen

  Obnovljen PowerWalker VI 2000 LCD je line-interactive UPS, ki ponuja visoko zmogljivost in zanesljivo in stroškovno učinkovito zaščito. UPS se lahko samodejno zažene brez električnega napajanja. Dodatno UPS ponuja tudi RJ-11/RJ-45 prenapetostno zaščito in zeleno delovanje za varčevanje z energijo. Opremljen je s stabilizatorjem napetosti in bo zagotavljal čist in stabilen električni tok. 
  Brezhibno delovanje zagotavlja 12-mesečna garancija.

  Poizvej več
 • UPS brezprekinitveno napajanje APC UPS SMART UPS SUA1500 RFB- obnovljen

  Obnovljen APC SUA1500 Smart-UPS 1500VA je elektroenergetska zaščita z dvojno konverzijo, ki je primerna za zaščito strežnikov in mrež. 
  Brezhibno delovanje zagotavlja 12-mesečno garancijsko obdobje!

  Poizvej več
 • UPS RIELLO Dialog Dual 4000 VA, DLD400 RFB - obnovljen

  Obnovljen Riello Dialog Dual UPS sistemi so idealna rešitev za zaščito kritičnih obremenitev in so primerni za zaščito vseh tipov naprav, vse od IT naprav do varnostnih sistemov.

  Dialog Dual je serija brezprekinitvenih napajanj, ki zagotavlja on-line tehnologijo z dvojno pretvorbo (VFI) in omogoča prostostoječo postavitev (tower) ali vgradnjo v standarden 19" regal (rack), v katerem zavzame le 4U prostora.

  Brezhibno delovanje zagotavlja 12-mesečno garancijsko obdobje!

  Poizvej več

6 Artiklov

po strani

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X