Ups naprave

3 Artiklov

po strani

 • APC BACKUP UPS BK650EI RFB brezprekinitveno napajanje

  Obnovljen APC BK650EI UPS je zanesljiva energetska zaščita za računalnike doma ali v pisarni. Lastnosti so: 650VA, 400W, 3 brezprekinitveni in zaščitni izhodi ter en dodaten zaščiten izhod, zaščita proti streli in protikonična zaščita nudita maksimalno zaščito opreme, različne nastavitve vam omogočajo varčevanje z baterijo, serijska povezava z brezplačno programsko opremo s funkcijami za shranjevanje datotek in avtomatskim izklopom za Windows 95/98/ME, Windows NT in Windows 2000.
  Brezhibno delovanje zagotavlja 12-mesečna garancija!

  Poizvej več
 • PowerWalker VI 2200 UPS brezprekinitveno napajanje RFB - obnovljen

  Obnovljen PowerWalker VI 2200 je line-interactive UPS, ki ponuja visoko zmogljivost in zanesljivo in stroškovno učinkovito zaščito napajanja. UPS se lahko samodejno zažene brez električnega napajanja. Ponuja RJ-11/RJ45 prenapetostno zaščito in zeleno delovanje za varčevanje z energijo. Opremljen je s stabilizatorjem napetosti in bo zagotavljal čist in stabilen električni tok v vaši pisarni ali domu.
  Brezhibno delovanje zagotavlja 12-mesečno garancijsko obdobje!

  Poizvej več
 • UPS brezprekinitveno napajanje APC UPS SMART UPS SUA1500 RFB- obnovljen

  Obnovljen APC SUA1500 Smart-UPS 1500VA je elektroenergetska zaščita z dvojno konverzijo, ki je primerna za zaščito strežnikov in mrež. 
  Brezhibno delovanje zagotavlja 12-mesečno garancijsko obdobje!

  Poizvej več

3 Artiklov

po strani

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X